1 Ocak 2015 Perşembe

Bayram mesajları


Kaçırdılar tadımızı, hüzne boğdular mübârek ayı.
Önümüz arefe, bayram amma!
Gazze'de şeker verecek çocuk kalmadı..
Bu bayram şekerim ol. Diğer bayram kurbanın olayım. Herkese iyi bayramlar..


Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu, bayramın mübarek olsun..
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramımız mübarek olsun!
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Mübarek Olsun..
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramımız mübarek olsun.
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramımız kutlu olsun.
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun.
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramımız mübarek olsun!
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
Evinize Gül Kokusu Essin. Kalplerinize ALLAH iyilik versin. Bu bayramdada ellerimiz her zamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Ramazan bayramımız mübarek olsun.
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar..
Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum. İyi bayramlar..
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara..
Sema kapılarının açık olduğu bugünde, heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar..
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Bayramımız mübarek, her şey gönlünüzce olsun..
Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Bayramımız mübarek olsun..
İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet. Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun. Bayramımız mübarek olsun..
Akşama kadar Mc Donalds'da, Burger King'de, Steakhouse'da fotoğraf paylaşıp bayramda "ay nasıl kıyarsınız hayvanlara" diyen tatlı su hayvanseverleri size de iyi bayramlar..
Bir gün tüm ümmetinde bayram ettiği günler gelir inşallah.
Ramazan bayramımız mübarek olsun..

Allahım! İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durmasını nasip eyle.
Bize birlik ve beraberlik ver. Ramazan bayramımız mübarek olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder